Скъпи Гости и Приятели, 

Благодарим за доверието, че избрахте хотела ни за Вашата почивка в Синеморец. Тази година имаме удоволствието да ви предложим Пикълбол - най-новия ракетен спорт, комбинация от тенис, бадминтон и тенис на маса, който вече се играе от стотици хиляди. Пълна информация за играта ще получите на Рецепция!

Поради високия интерес, имаме удоволствието да ви предложим следната оферта за дългосрочен престой ("Втори дом на морето"):

Престой 14+ дни - 10% отстъпка
Престой 21+ дни - 12,5% отстъпка
Престой 28+ дни - 15% отстъпка

Офертата е валидна за ограничен брой апартаменти и включва: наем на стандартен апартамент, закуска, 10% отстъпка в ресторант АСТИ, ползване на фитнес зала, тенис на маса, басейн, безжичен интернет, допълнителна кухненска посуда и достъп до офис център на рецепция+туристически такси и ДДС.

Резервациите се потвърждават с аванс от 30%, остатъкът се доплаща при пристигане. При преждевременно напускане, останалата сума не се възстановява.

Aсти Aрхотел се намира в Синеморец - китно курортно селище, разположено на полуостров в най-южната част на българското Черноморие. Тук морето среща Странджа планина, сътворявайки уникално красива природа - дълги пясъчни плажове с кристална вода, широколистна, прохладна гора, достигаща самия бряг, великолепното устие на река Велека, вливаща се в Черно море и още безброй удивителни гледки.

През 2007, един български предприемач и неговата съпруга решават да споделят любовта си към Синеморец и българското изкуство, като построят малък хотелски комплекс, където можете да прекарате лятната си ваканция в уютна, спокойна и артистична среда в живописния пейзаж на Природен парк “Странджа”.

В комплекса ще ви посрещнат просторни апартаменти и стаи оборудвани с всички модерни удобства.

Целта на АСТИ Артхотел, Синеморец е да ви предложи красотата и спокойствието на малкото странджанско селище при удобства и гостоприемно обслужване, които да направят ваканциите Ви тук незабравими.

Стандартен апартамент

Нашите стандатни апартаменти разполагат със спалня с двойно легло и дневна с разтегателно канапе и кухненски бокс. Апартаментите са просторни и оборудвани с климатик в хола, интернет, сателитна ТВ, малък кухненски бокс и хладилник. Апартаментите на партера разполагат с индивидуални градинки с маси и столове и са особено подходящи за семейства с малки деца. Апартаментите на първия и втория етаж имат тераси с гледка към вътрешния двор, парка или морето.

Размер: 35-45 м2

Максимално настаняване: до 5 човека
Цена нощувка: от 92 лв. (Вижте повече на страница Настаняване).

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Апартамент МАКСИ

Разполага с 2 отделни спални и просторна дневна с разтегателно канапе и кухненски бокс. Двете отделни спални ви осигуряват цялото необходимо лично пространство. МАКСИ апартаментите са предпочитани от големите семейства или двойки приятели пътуващи заедно. Те се намират на първи и втори етаж и имат гледки към залива Бутамята, морето и вътрешния двор.

Размер: 50-56 м2
Максимално настаняване: до 6 човека
Цена нощувка: от 102 лв. (Вижте повече на страница Настаняване).

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Двойна стая на мансарда

Идеални за млади двойки или семейства с малко бебе, нашите двойни стаи са климатизирани и оборудвани с всички модерни хотелски удобства – интернет, сателитна ТВ, някои имат и малък кухненски бокс с хладилник. Гостите отседнали в мансардните стаи могат да ползват терасата на кулата до тях, от която се разкриват спиращи дъха гледки към залива Бутамята, морето и близкия парк. Една от стаите разполага с тераса с гледка към Природен Парк Странджа.

Размер: 14-30 м2
Максимално настаняване: до 4 човека 
Цена нощувка: от 65 лв. (Вижте повече на страница Настаняване).

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Какво казват гостите ни за АСТИ Артхотел